ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ЛОВЛІ РИБИ ФІДЕРОМ 2021

Дата публікції: 2021-07-30 08:05:00 | Переглядів: 0 | Автор: Admin



Відповідно до календарного плану національних змагань з ловлі риби фідером в 2021 році з 06 по 08 серпня на набережній Київського водосховища, в м. Вишгород, Київської області планується проведення Чемпіонату України.


Положення про проведення Чемпіонату України 2021 з ловлі риби фідером передбачає сплату командами учасниця реєстраційного внеску в розмірі 5 000 гривень. Частина цієї суми, а саме грошові кошти у розмірі 2 200 гривень є організаційними витратами кожної команди на проведення змагань.


Загально відомим є факт, що з 2020 року світ охопила пандемія спричинена вірусом COVID-19. Всі сфери, і риболовний спорт не є виключенням, переживають важкі часи.


А тому, в цей складний для спорту час, та продовжуючи добру традицію покладену цього року на Кубку України з лову риби фідером, на прохання керівника фідерного напрямку та організаторів Чемпіонату України, Генеральний спонсор змагань – компанія Flagman з метою зменшення фінансового навантаження на учасників, стимулювання розвитку дисципліни та підтримки риболовного спорту, частково знімає тягар погашення організаційних витрат на проведення змагань зі спортсменів!


За цих обставин, команди, що зареєструвалися для участі у змаганнях, будуть сплачувати 1000 гривень як організаційні витрати, а загальний внесок для участі у змаганнях складе 3 800 гривень, з яких 2000 гривень направляються на потреби збірної України, 800 гривень на розвиток Федерації риболовного спорту України відповідно до прийнятих ВГО «Федерація риболовного спорту України» рішень.


Дякуємо всім спортсменам та командам, що в цей не простий час займаються риболовним спортом та розвивають фідерний напрямок!


Перелік команд, що є зареєстрованими для участі у Чемпіонаті України з ловлі риби фідером 2021:



  1. Команда «КОФРС».

  2. Команда FISHDREAM.

  3. Команда «KHERSON FEEDER TEAM».

  4. Команда «Flagman Kharkiv Feeder Team».

  5. Команда «ПОФРС».

  6. Команда «GSTREAM».

  7. Команда «FLAGMAN FEEDER MASTERS JUNIOR».

  8. Команда «FISHDREAM ДонАРС».

  9. Команда «Тримай Ляща».

  10. Команда «Golden Catch».

  11. Команда «Flagman – ЗРК».

  12. Команда «Brain Fishing».

  13. Команда Feeder Sport.

  14. Команда «КЛЮЄ!».

  15. Команда «ЛОФРС».

  16. Команда «Flagman Feeder Masters».


 З повагою, керівник фідерного напрямку ФРСУ


Віталій Чергавий


Керівник фідерного напрямку Київської обласної федерації риболовного спорту (організатор змагань)


Олександр Краєв